ELS NOSTRES TRACTAMENTS

Tractaments corporals

La cavitació estètica és un procediment no invasiu que elimina el greix de zones  localitzades a través d’ones d’ultrasons de baixa freqüència que produeixen unes bombolles de calor sota la pell. La pressió que provoquen aquestes bombolles fa que es destrueixin les cèl·lules adiposes i així eliminant els greixos sobrants. La durada de les sessions solen ser entre 35 i 45 minuts i s’aconsella fer de 6 a 12 sessions depenent molt del grau de la cel·lulitis de la zona que s’ha de tractar.

És una tècnica que s’utilitza per combatre la cel·lulitis i la flaccidesa, per mitjà d’un aparell que emet ones ultrasòniques d’alta freqüència. La pell es torna més llisa, uniforme i ferma. També elimina la pell de taronja, millorant el seu to natural i recuperant un tacte més suau sobre la zona tractada. Tonifica els músculs i millora l’elasticitat de la pell. Els beneficis dels resultats són de llarga durada. És recomanable fer de 6 a 12 sessions. Cada sessió té una durada de 35 a 45 minuts.

El   làser de díode d’alta potència és un mètode de depilació que es basa en l’eliminació del pèl de manera permanent per mitjà d’emissió de llum monocromàtica i unidireccional la qual aconsegueix destruir el fol·licle pilós. És apte per quasi tot el cos, per  qualsevol edat i sexe i gairebé per quasi tots tipus de fototips de pell. Es recomana un mínim de 9 a 15 sessions. Les sessions es faran en intervals de 6 a 8 setmanes i després acabat el tractament s’aconsella fer una sessió anual com a manteniment.

La pressoteràpia és el mètode terapèutic més eficaç per a l’activació del sistema circulatori. Estimula la reabsorció dels fluids intestinals i drenatge limfàtic, afavorint  la millora del reg sanguini. Fa un massatge de compressió mecànic. Les sessions són de 30 minuts, i tant es pot fer una sessió o bé disposar d’un abonament de 10 sessions amb un preu més assequible.

Tractament que combina vibració mecànica i infrarojos a nivell corporal. Molt recomanat després  d’un massatge. Són sessions de 15 minuts molt agradables i relaxants. És una solució per al tractament de la fibromiàlgia, el dolor crònic, els trastorns de la son i el dolor muscular.

  • Tractaments reductors
  • Tractaments d’hidratació
  • Exfoliant corporal
  • Massatge amb olis essencials
  • Depilació
  • Tractaments reductors
  • Tractaments d’hidratació
  • Exfoliant amb massatge a la xocolata calenta
  • Maderoteràpia
  • Depilació làser

És una tècnica de massatge que es realitza mitjançant pressions digitals sobre punts específics del peu. Aquestes pressions fan reaccionar positivament diferents parts del cos, estimulen el sistema nerviós i vigoritzen l’organisme. En cap cas la reflexologia podal pot substituir el tractament d’un facultatiu ni la medicació que aquest pugui receptar.

Ves al contingut